Monteringsverktyg

verktygs oversikt

WinFix monteringsverktyg är en patentsökt, svensk uppfinning framtagen av en snickare med decennier av erfarenhet inom bygg och fönster. Det gör att vi kan erbjuda Er en produkt grundad på erfarenhet och personliga upplevelser inom den bransch Ni själva arbetar i. WinFix är tillverkad i genuint material av en svensk fabrik och erbjuder Er ett enklare och mer säkert sätt att installera fönster och dörrar.

WinFix passar alla utåtgående fönster på marknaden med förborrade karmhål. Dessutom tillhandahåller WinFix AB ytterligare en modell av verktyget, med en utbytbar ”näbb” som kan utvecklas speciellt efter Era fönster, om Ni inte väljer att själva borra ett karmhål. Vid specialtillverkade fönster har WinFix också möjligheten att erbjuda Er utveckling av verktyg särskilt anpassade efter dessa, som t.ex. extra hög spännvidd för fönstersmygdjupet. Detta gör att WinFix har möjlighet att ta sig an alla marknadens fönster. Vid större smygdjup än 220mm kontakta oss; vi tillverkar efter era krav och behov.


Vid dolt borrade karmhål kan främre delen av verktyget bytas ut på följande vis, för enkelt montage:

stekspaden


Du köper WinFix monteringsverktyg i set om två, förpackade i en behändig verktygsväska. Självklart komplett med kilar, bruksanvisning, och de utbytbara plattorna för montering vid dolt borrade karmhål. 


verktyg vaska


Patentnummer: 1050089-0

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top